lördag 17 september 2005

Jo det är höst, så va det ja...

Vad jag menar med det är att, ja, dem flesta tänker väl så här om hösten: "Åhh, nu kommer hösten, allt blir mörkt å kallt, och jag kommer att bli depprimerad och förkyld!" Det värsta av allt är att dem blir det också... Jag hör till dem som tror att ord har makt, och styr våra liv väldigt mycket. Går man och intalar sig att man kommer att bli deprimerad så är det väl inte så konstigt att man blir det också!? Bara tanken på att gå runt och vänta på att den där depprisionen skall slå till gör en väl depprimerad! Å sen kommer förkylningen... Det som är med den är nog att är man lite små nere och dessutom blir förkyld så känner man sig plötsligt sååå ynklig, och har plötsligt all rätt i världen att tycka synd om sig själv. Det som är tror jag, är att det är lite fint just nu att vara melankolisk och nedstämd, men de vägrar jag! Det finns sååå mycket i livet som vi tar för givet, men, som vid närmare eftertanke skulle kunna göra oss så tacksamma i stället. För mig till exempel, nu råkar det nämligen vara så att jag älskar hösten, så bara tanken på att den är i antågande med all sin prakt gör mig euforisk =) ...Och ja, jag var bara tvungen att lägga in en smiley där =) ...ops en till =) Nån stoppa mig, jag försöker tvinga mig själv att inte peta in dem i tid och otid, ja helst inte över huvudtaget, men det är ändock en väldigt bra uttrycks symbol, sätter pricken över "i" på känslan man vill förmedla... men nog om det, nog om allt för nu förresten, dags att gå och mikra mig lite havregryns gröt med blåbärs sylt, de behöver jag för att orka fortsätta denna dag. Jag jobbar själv idag (i den lilla elektronik butik där jag arbetar ett tag till) så ja har ingen som löser av mig för lunch, så det blir till att smita bak i lagret och laga vad som lagas kan i matväg med hjälp av en mikro, och igår hann jag inte laga någon lunch låda men jag slängde ner ett paket havregryn, blåbärs sylt och peppermints te i min väska, haha, typiskt mig, jag har världens konstigaste matvanor, men jag är frisk och kry, pigg och välmående och ser nog överlag normal ut, så ja tror att den är bra, fast på ett konstigtv vis... men som sagt, nog! Ha en fantastiskt trevlig dag... jo

1 kommentar :