tisdag 6 september 2005

Blondes may have more fun, but brunetts are more fun...!

Detta är då mitt första inlägg, i min första blogg och jag tyckte det var lämpligt att sätta igång den dag som som brunetter enligt en brittisk undersökning ansågs vara att föredra. Ja, om man vill ha en självständig kvinna, inte är så krävande, men, som är att föredra om man gillar givande konversationer och personer med självisnikt och humor de vill säga...
Jag tänker inte vara slaskigt, osmakligt utgivande i denna... ja denna textade verision av mitt liv, å eftersom ja inte pysslat med detta förrut har ja en fråga; måste man skriva varje dag? Är det en sån här oskriven regel? Om så är fallet så lovar jag att ge det mitt bästa försök, men kan hända att ja får kompensera med fler inlägg någon annan gång ibland om jag inte lyckats leva upp till det...
Så, nu ska jag fortsätta kolla runt lite och se om ja blir nå' klokare på detta här... fridens

KOMMENTERA

Skicka en kommentar